Melica -vår nye stjerne 🌟

Hei mitt navn er Melica

Jeg er utdannet frisør med svennebrev i 2 år, men har vært i faget 6 år hvor jeg har jobbet i en liten salong i Asker sentrum. Jeg gleder meg nå til ny erfaring og starter ett nytt kapittel hos Mood Studio Asker. ❤️

Jeg er svært godt innlært med det mest tradisjonelle i faget hvor herreklipp og diverse folieteknikk er foreløpig mine sterkeste sider. Har også mye erfaring med barneklipp og føhn styling.

Gleder meg til lære mer sammen med det fantastiske teamet i Mood Studio og jobbe mer med nye trendy farge teknikker og oppsett.

IMG_0114.JPG

Mood Hair Extensions

Hair Extensions. Pris, kvalitet, hvordan fester man det egentlig, og hvordan behandler man det? Hvor mye trenger man, hvor lenge varer det, og hvor ofte må man heise.. Dette er spørsmål vi får ganske ofte, så her skal vi prøve å svare dere på det meste

FullSizeRender.jpg

Pris og kvalitet

Som mange vet, og flere oppdager, er at håret vårt av ekstrem god kvalitet. Det er fordi vi har prøvd og feilet igjennom en jungel av leverandører, og landet til slutt på av vi er nødt å ha vår egen produsent i Kina, hvor vi får akkurat det vi vil ha til en Ok pris. Pris ut til dere kan vi derfor holde nede på 2900,- pr 10 fester 50 cm (ca 55gr) inkl påsetting og tilklipping.

Ettersom det nå er vi som er leverandør av dette håret i Norge, har vi et stort lager med masse forskjellige farger som til enhver tid skal passe til dere som ønsker extensions. Vi selger også til andre salonger i landet, så kontakt Evt Ann Beate for samarbeid.

Festeteknikk

Foreløpig har vi bare lager på tape extensions, som festes på eget hår i en sandwitch, men om ønskelig kan vi bestille med andre festeformer. Det vil da ta Ca 4 uker før håret er her på lager. Vi har noen få nyanser i clips som Også er i sinnsykt god kvalitet.

Hjemmebehandling  

Når vi snakker om kvalitet, så er det også viktig at dere pleier det riktig hjemme. Det er et naturlig mørkt kinesisk hår, som er lysnet og farget til ønsket nyanse, før det er fullstendig magisk forseglet. Denne forseglingen er viktig å ivareta, ellers vil håret bli tørt etterhvert. Her er råd for vedlikehold av Mood Hair Extensions;

•Unngå salt og klorvann i håret

•Aldri farg extensions håret, og ta det av når du farger ditt eget

•Bruk en god fuktighets olje etter hver vask. Se bilde under av vår anbefaling.

•Bruk bare gode fuktighets produkter uten sulfater anbefal av oss når du vasker håret. Aldri volum eller sterke oppbyggende protein produkter (dette gir bare stivelse, ikke mykhet.)

•Kur det med god fuktighet Ca hver 4. vask.

•Tørk hodebunn med føner etter vask, slik at du unngår å gå lenge med vann i festene.

•Unngå sterk hårspray. Se anbefalt hårspray under.

•Bruk alltid varmebeskyttende for varmeverktøy når du bruker dette. Unngå å bruk det hver dag. 

•Unngå for mye flagring i håret ved feks. Vannski, motorsykkel, Båttur i høy fart etc. Ved slike aktiviteter må håret flettes. En flette om natten kan også være lurt.  

Så. Hvor mye trenger man?  

For tykkelse, holder det ofte med 10 fester

For lengde og tykkelse holder det ofte med 20 fester

For tykkelse og dobbel lengde feks 70 cm eller 50cm om eget hår er bare til øre/skulder, holder det ofte med 30 fester

 

Heising og varighet

Håret må heises hver 6-8 uke.  Det tar ca 45 min pr 10 fester og koster 1000,- 1600,- og 2000,-

Om håret blir behandlet helt riktig, kan håret holde opp mot 9-12 måneder. Men de fleste velger å kjøpe nytt etter 6-9 måneder. 

Sjekk insta profilen vår for fler før/etter bilder.

Fortsatt god sommer!! 😊

Keen på å beholde hårfargen hele sommeren?

Isåfall må du unngå å bade, gå med hatt, ikke vaske håret og varmeverktøy kan du bare glemme. Det er dessverre slik at uansett hvordan fargetype vi bruker på håret ditt, så vil fargen fade i sommerens deilige varme. Solen lysner håret, på samme måte som den lysner tekstiler, bare dessverre mye raskere. Kunstige farger (spesielt lyse pasteller) med bleket underlag er da også ekstremt mye mer utsatt. Desto lysere håret er, desto færre pigmenter er det å miste. Om det blekede underlaget faktisk er hvitt, er hårets indre kjerne stort sett ødelagt. (Så sant du ikke har gener som Amalie Snøløs eller er albino..) Om håret er bleket riktig, vil underlaget alltid være varme toner i orange til lysgul og det er disse tonene som kommer frem når de lyse pasteller i silver, rosa, lavender etc. forsvinner. Derfor er det viktig med riktig hjemmepleie for å ivareta hårfargen.

Hos oss har vi mange forskjellige fargetyper som igjen har hundrevis av forskjellige nyanser som vi nøye velger ut med utgangspunkt i din hårkvalitet fra rot til spiss, dine underliggende pigmenter og vårt felles ønske om resultat. Produkt og pigment er derfor nøye planlagt, men som sagt;

Lyse og kalde pigmenter kan faktisk soles og vaskes bort allerede etter bare to uker.

IMG_8517.JPG

Ja, det er dritt. Vi elsker jo de deilige fargene dere bærer rundt på. Derfor har vi nå innført en touch-up pris til de som har det mest håpløse håret som slipper fargen idet varme og vann nærmer seg. 490.- koster det nå for påfyll av pigmenter innenfor 3 uker etter besøk. 🌸🙌🏼🎉

Her kommer det noen produkter vi anbefaler til hjemmebruk. 

IMG_8149.JPG

Noir, picture perfect. En lett hårspray som holder småhår på plass og lukter himmelsk. Med uva beskyttelse

Hempz, dry shampoo, for deg som sparer på hårvasken. Gir lett uttørring. Lukter digg.

Noir, essential, en conditiner spray som gir mykhet, kambarhet, glans og uva beskyttelse. Lukter digg. 

Evo, icon welder. Varmebeskyttende spray for direkte varme fra stylere. Holder godt på omformingen uten å bli stiv. Lukter digg. 

Shu uemura, shades reviving balm. En pigmentert balsam som tar vare på fargen men også tilfører nydelige kalde nyanser, jevnt og fint. Finnes også i varm blonde og rose blonde. Lukter digg.

Shu uemura, color lustre. Sjampo, balsam, kur og leave in krem som tar vare på fargen. Lett fuktighet, masse glans og oppbyggende. Lukter også digg.

Ghd styler. Perfekt utviklet varme (185*) for langvarig hold på omformingen. 20% mer glans og 50% mindre skade enn konkurrerende stylere. 

God sommer! ☀️