Fillers og rynkebehandling

Vurderer du botox eller juvaderm for å vedlikeholde den unge utgaven av deg selv, eller gjøre små endringer med irriterende hangups du ser i speilbildet ditt?

Kosmetisk sykepleier Ywonne er klar til å ta deg imot fom. 24 januar på vår avdeling i Asker. 

Prisene hennes for juvaderm er 2500,- for 0,5 ml og 3300,- for 1 ml. For botox er det 3500,- for ett område og 700,- pr ekstra område.

Hva er fillers og rynkebehandlinger?

Fillers og rynkebehandlinger er ikke bare for å forstørre volum og forminske rynker. Det er også for å forebyggende tidligere aldring enn ønsket. For de som ikke allerede har fått "satte" rynker, anbefales det å behandle området med Botox, for å forebygge.

For de som har tidlig aldring i genene, eller man ser at man allerede har tendenser til fine linjer, er det lurt å bli behandlet med Botox, slik at rynkene ikke skal komme så tidlig.

Det er mange fordommer når det kommer til injeksjonsbehandlinger. Men Botox er faktisk et legemiddel som er blitt brukt innen legevitenskapen i mange år. Blandt annet blir det hyppig brukt til å behandle migrene og spasmer av ulike slag. 

Når du blir behandlet med Botox kommer virkningen etter ca. 5 til 10 dager og har en varighet på ca. 3-6 mnd. Det er ikke permanent, men skilles ut av kroppen. Varigheten er svært individuell, og det anbefales påfyll av Botox før du har fått bevegeligheten tilbake.

Vårt mål med enhver behandling er at resultastet skal se "natulig" ut. Ved å bli behandlet med Botox, vil du ikke se mimikkløs ut, eller få hengende øyelokk. Hvis Botox blir satt av autorisert helsepersonell med lang erfaring innen injeksjonsbehandling, og at behandleren setter fornuftige doser med Botox, skal du ikke få et unatulig resultat. Du vil heller se mer våken, fresh og opplagt ut!

En filler en basert på hyaluronsyre. Hylaronsyre er noe du har natulig i kroppen. Med alder, gener og livsstil, får man etterhvert redusert produksjon av egen hyaluronsyre, som gjør at huden blir slapp, mindre elastisk, man får "sagging", fine linjer og rynker. Noen opplever også at huden ser grå og gusten ut.

Ved å få injisert hyaloronsyre i huden, trekker den til seg fukt og "fyller" ut en rynke, gir spenst, forbedret struktur til huden, og huden føles mer elastisk, fuktig og vil få økt glød.

Som sagt, anbefales det ofte å kombinere fillers og botox.

Dette er i de tilfellene hvor rynken allerede har "satt" seg. Ved å få behandle rynken/rynkene med Botox vil muskelen skappe av, alik at man ikke klarer å rynke ansiktet. Deretter, fyller man ut den allerede "satte" rynken med en filler. Da "sletter" vi ut rynken. Når dette er gjort, vil område som er behandlet med Botox, ikke kunne bli rynkete, da man ikke klarer å rynke muskelen!!  En SUPER kombinasjon!

 

 Botox og fillers. Hva hvor?  

Botox og fillers. Hva hvor?