Behandlinger på Mood Beauty

Inne på Mood Beauty avd Oslo kan du nå få både botox, mandelpeel, glucol peel, dermapen med både lys og peel og ansiktsmassasje. Etter jul vil vi også ha autorisert personell til å utføre teosyal fillers. Alt dette vil utføres av vår egen profesjonelle kosmetiske sykepleier, Lisbeth Torheim som har sin utdannelse fra Senzie akademiet.

Booking hos Lisbeth 

https://optimalhud.bestille.no/Customer/Beta/Default.aspx 

Men hva betyr egentlig alle disse behandlingene?

Botox

Botuliniumtoksin A er et bakteriell protein som forekommer naturlig. I kosmetisk øyemed benyttes dette til å glatte ut rynker.Små doser av dette stoffet injiseres rett under huden med en tynn nål i musklen som behandles for p redusere rynkene. Det blokkerer nerveimpulsen spesifikt, slik at musklene som forårsaker rynkene slapper av. Andre nervefunksjoner som berøringsansen i huden, påvirkes ikke. Dette glatter effektivt ut dype furer og rynker. Behandlingen er enkel, effektiv og smertefri.
Her er områder man kan velge mellom

 • sinnarynke

 • panne

 • øyebrynsløft

 • rynker på nesen

 • rynker rundt øynene

 • reduksjon av tannkjøttsmil (gummismile)

 • røykelinjer over munn

 • sur munn

 • anspent kjeve/tanngnissing

 • migrene

 • overdreven svette i armhuler.

Pris 1500,- pr område.

Dermapen 
Dermapen kan brukes for å behandle•slapp og eldet hud•rynker og fine linjer•røykerynker rundt munnen•akne arr•store porer•misfargede arr
Under en dermapen behandling vibrerer 12 sterile engangsnåler og skaper opp mot 1300 microkanaler i huden per sekund.Dette sikrer et effektivt opptak av behandlingspreparat, og en kollagenstimulerende effekt dypt nede i huden. Vanligvis behøves 5-6 behandlinger for å nå et optimalt resultat og det bør gå 4-6 uker mellom hver behandling.
Pris 1900,- / med lys 2100,-  / med peel 2500,-
Glyco peelGlykolsyre virker i det øverste cellelaget i huden.De svekker bindingene mellom hudcellene i overhuden og gir en lett avskalling av huden. Dette fjerner det øverste hornlaget og gir en glattere, renere, strammere og mer glødende hud. Glykolsyre jevner også ut pigment i huden, og i høyere konsentrasjoner kan avbleke brune flekker. De med solpåvirket hud har svært god effekt av glykol. Konsentrasjonen man velger avhenger av hudproblemer man behandler. Glykolsyre er generelt mest effektivt i en konsentrasjon mellom 10-30%

Pris 800,-

Mandelpeel
Mandelpeel er antibakteriell og talghemmende og har god effekt på acke, hudormer, sensitiv hud, rosacea, postinflammatorisk pigmentering og mørkere hudtoner.Fordi mandelsyre molekylet er større enn både glykol og melkesyre, virker mandelsyre peel mindre penetrerende og irriterende, men alikevel effektiv for behandling av skadet hud.Den er et uttrekk fra bitter mandel og er svært antibakterielt. Denne behandlingen er fin førstegangs peel eller en «party-freshup»

Pris 900,-


Ved forhånds betaling av 5 eller fler behandlinger gis det 10% rabatt

IMG_1420.JPG