Hair Extensions

Mood Hair Extensions (tape extensions) har i tillegg til stripete extensions, også farge effekter som rootsmudge og ombre/balayage. Det vil si at festene er mørkere og lengdene lysere slik at det passer bedre inn når du har mørkere bunnfarge. Du vil da ikke kunne skimte lysere fester og det ser helt naturlig ut. Dette er også en utmerket måte å få en lysere balayage på uten å måtte bleke noe på eget hår. Under her ser dere et forslag på fargedesignet rootsmudge, striper og balayage/ombre 

For de som ikke vet det, så er håret vårt egenprodusert fra Kina etter våre egne strenge krav til kvalitet, farge og pris. Du kan derfor velge fritt fra et hav av nyanser. Vi kan også spesialbestille en spesiell lengde og fargekombinasjon til deg om du har litt vel kreative ønsker. 😉

Håret slipper ikke på fargen slik som vanlig hår ofte gjør, kvaliteten er sterk, men myk. Festene er også sterke, men myke og røyter ikke. Du kan regne med å beholde håret fra 6-9 måneder, men med de beste produktene, kan håret vare inntil ett år. Husk å bruke en god olje som trekker godt inn i håret, og ikke bare legger seg utenpå. Vi anbefaler først og fremst hele serien fra urban moisture eller silk bloom fra Shu uemura, men det kan også gå fint med andre produkter som metter håret godt med fuktighet. I og med at håret er veldig sterkt, trenger du ikke produkter som er rike på proteiner. Dette vil bare gjøre håret stivere. 

Prisen er heller ikke noe å klage på med tanke på den ekstremt gode kvaliteten. Kun 2900,- pr 10 fester. 

Vi har også mulighet å bestille clips i ønsket nyanse og lengde til deg. Her ser dere Jørgine Vasstrand med clips 70 cm den dagen hun giftet seg.

IMG_5967.JPG

Fargekode 6 Mood Clips Extensions 

Fyldigere, kaldere balayage med 15 fester

20 fester iceblonde

Lysnet lengder, babylights og tre forskjellige ombre/balayage nyanser. 24 fester

Tap for å se flere bilder i bildekarusellen.

 

Piz out ✌🏼 

AB

Gravid og hårfarge

Et spørsmål mange førstegangs gravide lurer på, er om kjemikaliene i hårfargen er farlige? Det er de ikke, faktisk så er alle kjemikaler i Norge EU -godkjent og godkjent av Mattilsynet, og det skal derfor være trygt å farge håret som gravid.

Profesjonelle hårfarger er et strengt regulert kosmetisk produkt. Produktene som blir brukt i landets profesjonelle frisørsalonger, må gjennom en nøysommelig og streng sikkerhetskontroll. De blir vurdert og godkjent for gravide så vel som ikke-gravide. Produktene vi bruker er derfor helt trygge å bruke, uten noen som helst negativ innvirkning på deg eller fosteret. Alikevel kan noen få være allergisk mot noe av innholdet i produktene. På samme måte som noen er allergisk mot feks nøtter eller pollen. Hvis man først har utviklet allergi for et fargestoff, forblir man mest sannsynlig allergisk resten av livet. Hvis man da fortsetter å farge hår, vipper eller bryn, kan også allergien bli mer alvorlig og forverre seg over tid. En sikkerhets anbefaling fra oss er derfor; Ikke farg håret om du er allergisk og gravid.

Dersom det på noen måte er helseskadelig å farge håret må det stå på pakningsvedlegget, sier hudlege Bjørn Bondevik, ved Oslo Syd Hudlegeklinikk. (Når det er sagt, vil vi informere om at vi legger ingen fargeteknikker med hudkontakt på personer med nylig henna tatovering, eller barn under 16 år, pga høyere sannsynlighet for allergisk reaksjon)

I følge jordmor hos altformamma.no, Siri Von Krogh, utgjør ikke det å farge håret eller etterveksten noen risiko for hverken mor eller barn. «Det er ikke noe problem å farge håret dersom du er gravid. Jeg mener det er viktig å føle seg vel i denne perioden, og hvis det å fjerne etterveksten er noe som hjelper på selvfølelsen er det bare å gjøre det. Du kan til og med farge øyenbrynene og øyenvippene om du ønsker det, sier hun»

Forbrukerrådet har skremt mange gravide med testen på forskjellige hårfargemidler for hjemmebehandling. De er testet for allergifremkallende stoffer og hormonforstyrrende kjemikalier. Forbrukerrådet konkluderte med å ikke anbefale noen av produktene som var med i testen. Det som er viktig å huske på her, at dette var hjemmebehandlings produkter. Altså IKKE profesjonelle hårfargeprodukter.

En ting du burde tenke litt på og ta opp til vurdering for om det er trygt for deg og barnet eller ikke.. Blandt alle landets gravide frisører, så er det ingen som har fått beskjed om å slutte i jobben sin umiddelbart pga. kjemikaliene vi sniffer og smører oss inn i hver dag.

Til tross for tester, anbefalinger og forsikringer finnes det ofte fortsatt en bekymring for de gravide. Spesielt de førstegangsfødene! Skal man lese seg opp og ned på alt man skal være redd og bekymret for på sladrenettet, blir man til slutt litt smågal. Men dersom du fortsatt er usikker er det kanskje greit å vente til du føler deg trygg. Uansett om det handler om hårfarge eller noe annet. 

Men husk også på det de alle lærde sier; Om du føler deg bra, føler stort sett barnet seg også bra. 

IMG_4553.JPG

Høstens trendvisning

Som mange av dere allerede har sett og skjønt, så hadde vi en heidundrande trendvisning og fotoshoot for et par helger siden. Nå har vi endelig fått bildene, og jeg vil gjerne dele noen av de med dere her. Selve visningen og shooten handlet om lanseringen av eksklusive Shu Uemura sine tre nye limited edition produkter og Matrix sin nye kreative fargeserie SoCult. Alle klær er fra den anerkjente High End klesbutikken Qomo som flaks for oss ligger omtrent rett ved siden av salongen vår ❤️💸

Her er bilder fra selve fotoshooten, tatt av Alvin. Swipe for å se flere bilder. Ønsker du å booke ham til oppdrag, kontakt ham via Instagram @4lvin

 

Her er bilder fra afterparty/bakgårdsfest tatt av Hamza. Ønsker du å booke ham til oppdrag, kontakt ham via Instagram @hamzanebolsi