Høstens fargetrend

Hei!!

Her kommer et lite bildedryss med inspirasjon til høstens fargetrend. Pastell farger og metalliske farger har lenge vært i trendbildet, men nå regjerer metalliske farger som aldri før. Gjerne varme metalliske toner også, og heldigvis ikke bare «Granny» looken.

Silverbraid

Silverbraid

Rosegold

Rosegold

De som helst vil kjøre en mer naturlig look kan gå for en «Soda Cream» som egentlig bare er en varmere versjon av den ellers så populære kalde balayageteknikken.

Varm og glødende balayage. 

Varm og glødende balayage. 

Digger fortsatt den kalde balayagen også da! 

Digger fortsatt den kalde balayagen også da! 

Nedenfor vil du se mye inspirasjon fra Guy Tang, som vi colorist-nerder som vi er, alltid finner ekstremt mye inspirasjon og glede av.

Om du har hørt om begrepet «unicorn color» så betyr det egentlig helbleket eller en balayage med shadowroot, ofte med direktepigmentering. Hmm.. Eller ennå bedre oversatt, lysnet partier med fadet overgang til naturlig hårfarge, med store pigmenter som kun setter seg på hårets lyse behandlede overflate. Det vil si at disse pigmentene ødelegger ikke håret som vanlig permanent farge vil gjøre.

For håret MÅ blekes for å få disse pigmentene til å feste seg. 

Bleking skader jo selvfølgelig håret, men vi bruker alltid olaplex i blekingen slik at vi tar best vare på håret under blekeprosessen. Nå lurer du kanskje på hva olaplex er? Du kan sammenligne det med å sole deg uten solkrem. Du blir fortere brun, men huden blir ødelagt og får konsekvenser du helst vil unngå.

Inne i hårstrået finnes det tusenvis av bindinger som holder håret ditt sammen, og når disse bindingene brytes blir håret svakere. Mange av bindingene linkes sammen igjen - over tid, men langt ifra alle. Men på den tiden håret klarer dette selv kan det ha blitt så skadet at det ryker av. Og det er her Olaplex kommer inn i bildet. For Olaplex klarer og reparere disse bindene MYE raskere, og du kan derfor forhindre at det begynner å ryke i utgangspunktet.

Hvis håret ditt allerede er svakt betyr det at enda en kjemisk behandling kan ødelegge håret ditt. Derfor brukes Olaplex i farge-, bleke-, permanent- og keratinbehandlinger. For at håret skal skifte form eller farge, MÅ disse bindingene midlertidig brytes. Med Olaplex i blandingen betyr dette at mens den kjemiske behandlingen bryter opp bindingene i håret ditt, lenker Olaplex dem sammen igjen.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
IMG_0020.JPG
IMG_0017.JPG
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
IMG_0019.JPG
FullSizeRender.jpg
IMG_0033.JPG
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
IMG_0030.JPG
IMG_0027.JPG
IMG_0032.JPG

Gleder oss til å se deg!!