Vi har sammen med en ekstern ekspert på extensions fått utviklet vårt eget unike hår som vi markedsfører og selger under samme varemerke. Håret har fått svært gode tilbakemeldinger av frisører og kunder og vi er stolte over å kunne tilby dette til våre kunder. Kom innom oss for en prøve eller konsultasjon. Les for øvrig mer om våre behandlinger og priser her!

Brukerveiledning for MOOD Hair Extensions.

Det er viktig at disse punktene følges for å bevare din garanti på MOOD Hair Extensions. Produktkjøpet ditt vil bli loggført på våre kundesider

  1. Håret settes på nyvasket, rent hår. 2-3 mm fra hårrøttene og 2-3 cm unnå hårfester (avhengig av kundens hår)
  2. Etter påsetting skal ikke håret vaskes før etter 2 døgn pga festet i tapen.
  3. Håret gres godt før vask og vaskes kun med anbefalte og tilhørende produkter fra frisør. IKKE fra netthandel. Håret skal kures hver 4-5 hårvask med anbefalt kur. Ikke gre ut knuter når håret er vått. Husk å skylle hodebunn godt.
  4. Etter hårvask skal festene tørkes med føner. Lengdene kan lufttørkes med anbefalt leave-in produkt. Det skal ikke tørke i flette eller i "knot" 
  5. Sov med flette for å unngå friksjon. Det samme når du er i høy aktivitet.
  6. Håret kan glattes og krølles som vanlig hår, men bruk alltid varmebeskyttelse. Vi anbefaler ghd. Hårets levetid reduseres ved hyppig bruk av varmeverktøy.
  7. Vi anbefaler ikke farging av håret.
  8. Heising hver 6-8 uke. Vi garanterer en levetid på 5 mnd, men håret kan fint holde opp mot 9 mnd også.