Ann Beate Løkenhagen

Hei!

Mitt navn er Ann Beate, det er jeg som er grunnlegger og eier av MOOD studio.

Jeg har vært frisør i 13 år, og jobbet med det meste innen frisør faget; Jobbet i en periode i Dublin, Vært faglig leder i Hair&There, educator i Hair Construction, stylist i Adam og Eva, styling og makeup til en del fotoshoot og visninger, kreativ leder i Hendrix Hair,  educator for ghd, og nå skaper jeg forhåpentligvis den beste arbeidsplassen for frisører, som skal gi dere den beste salongen å komme til.

I tillegg til iveren etter å skape gode arbeidsplasser og behagelige kundeopplevelser i salongene, er jeg også ekstremt svak for å stå med hår mellom fingrene.

Det å få frem det beste i hver kunde. Booste selvfølelsen deres og få de til å føle seg bra, selv den vanskeligste og kjipeste av dem alle.. Det gir meg en ekstremt god mestringsfølelse og mening med frisør yrket.

Det beste jeg vet om i faget mitt er vel å farge og style hår. Både foliestriper ala higlights, babylights, foilage, men også frihåndsteknikker som balayage, ombre, contouring etc..

Spesielt gøy blir det når jeg får lov å legge til noen pastellfarger i håret. Litt my little pony og rainbowcolors er supercool, men passer selvfølgelig ikke alle.

Våre egne Mood Hair Extensions er også helt fantastisk å jobbe med. Det kan brukes til det meste; Til oppsettinger, balayage effekter, lengre hår og tykkere hår.

Ellers er brud og sminke, visninger, fotoshoots og diverse fletter og styling-oppdrag et deilig krydder i hverdagen min.

 

Velkommen til oss ❤️