Mood Hair Extensions

Hair Extensions. Pris, kvalitet, hvordan fester man det egentlig, og hvordan behandler man det? Hvor mye trenger man, hvor lenge varer det, og hvor ofte må man heise.. Dette er spørsmål vi får ganske ofte, så her skal vi prøve å svare dere på det meste

FullSizeRender.jpg

Pris og kvalitet

Som mange vet, og flere oppdager, er at håret vårt av ekstrem god kvalitet. Det er fordi vi har prøvd og feilet igjennom en jungel av leverandører, og landet til slutt på av vi er nødt å ha vår egen produsent i Kina, hvor vi får akkurat det vi vil ha til en Ok pris. Pris ut til dere kan vi derfor holde nede på 2900,- pr 10 fester 50 cm (ca 55gr) inkl påsetting og tilklipping.

Ettersom det nå er vi som er leverandør av dette håret i Norge, har vi et stort lager med masse forskjellige farger som til enhver tid skal passe til dere som ønsker extensions. Vi selger også til andre salonger i landet, så kontakt Evt Ann Beate for samarbeid.

 Farger 

  Vi har de aller fleste farger på lager, alt fra svart til hvitt og blått til rosa. Vi fører også fargeeffekter som ombre, rootsmudge og striper. PS; ved å bruke ombre eller rootsmudge løsninger, kan du legge i lysere highlights i håret ditt uten å måtte bleke på ditt eget!

Festeteknikk

Foreløpig har vi bare lager på tape extensions, som festes på eget hår i en sandwitch, men om ønskelig kan vi bestille med andre festeformer. Det vil da ta Ca 4 uker før håret er her på lager. Vi har noen få nyanser i clips som Også er i sinnsykt god kvalitet.

Hjemmebehandling  

Når vi snakker om kvalitet, så er det også viktig at dere pleier det riktig hjemme. Det er et naturlig mørkt kinesisk hår, som er lysnet og farget til ønsket nyanse, før det er fullstendig magisk forseglet. Denne forseglingen er viktig å ivareta, ellers vil håret bli tørt etterhvert. Her er råd for vedlikehold av Mood Hair Extensions;

•Unngå salt og klorvann i håret

•Aldri farg extensions håret, og ta det av når du farger ditt eget

•Bruk en god fuktighets olje etter hver vask. Se bilde under av vår anbefaling.

•Bruk bare gode fuktighets produkter uten sulfater anbefal av oss når du vasker håret. Aldri volum eller sterke oppbyggende protein produkter (dette gir bare stivelse, ikke mykhet.)

•Kur det med god fuktighet Ca hver 4. vask.

•Tørk hodebunn med føner etter vask, slik at du unngår å gå lenge med vann i festene.

•Unngå sterk hårspray. Se anbefalt hårspray under.

•Bruk alltid varmebeskyttende for varmeverktøy når du bruker dette. Unngå å bruk det hver dag. 

•Unngå for mye flagring i håret ved feks. Vannski, motorsykkel, Båttur i høy fart etc. Ved slike aktiviteter må håret flettes. En flette om natten kan også være lurt.  

Så. Hvor mye trenger man?  

For tykkelse, holder det ofte med 10 fester

For lengde og tykkelse holder det ofte med 20 fester

For tykkelse og dobbel lengde feks 70 cm eller 50cm om eget hår er bare til øre/skulder, holder det ofte med 30 fester

 

Heising og varighet

Håret må heises hver 6-8 uke.  Det tar ca 45 min pr 10 fester og koster 1000,- 1600,- og 2000,-

Om håret blir behandlet helt riktig, kan håret holde opp mot 9-12 måneder. Men de fleste velger å kjøpe nytt etter 6-9 måneder. 

Sjekk insta profilen vår for fler før/etter bilder