Ann Beate Løkenhagen

Ann Beate Løkenhagen

Hei!

Mitt navn er Ann Beate, det er jeg som er grunnlegger og eier av MoodStudio.

Jeg har vært frisør i 13 år, og jobbet med det meste innen frisør faget; Jobbet i en periode i Dublin, Vært faglig leder i Hair&There, educator i Hair Construction, stylist i Adam og Eva, styling og makeup til en del fotoshoot og visninger, kreativ leder i Hendrix Hair,  educator for ghd, og nå skaper jeg forhåpentligvis den beste arbeidsplassen for frisører, som skal gi dere den beste salongen å komme til.

I tillegg til iveren etter å skape gode arbeidsplasser og behagelige kundeopplevelser i salongene, er jeg også ekstremt svak for å stå med hår mellom fingrene.

Det å få frem det beste i hver kunde. Booste selvfølelsen deres og få de til å føle seg bra, selv den vanskeligste og kjipeste av dem alle.. Det gir meg en ekstremt god mestringsfølelse og mening med frisør yrket.

Det beste jeg vet om i faget mitt er vel å farge og style hår. Både foliestriper ala higlights, babylights, foilage, men også frihåndsteknikker som balayage, ombre, contouring etc..

Spesielt gøy blir det når jeg får lov å legge til noen pastellfarger i håret. Litt my little pony og rainbowcolors er supercool, men passer selvfølgelig ikke alle.

Våre egne Mood Hair Extensions er også helt fantastisk å jobbe med. Det kan brukes til det meste; Til oppsettinger, balayage effekter, lengre hår og tykkere hår.

Ellers er brud og sminke, visninger, fotoshoots og diverse fletter og styling-oppdrag et deilig krydder i hverdagen min.

 

Velkommen til oss ❤️

Morten og Jørgine ❤️

Morten og Jørgine ❤️

I helgen som var, giftet vår kjære Jørgine Vasstrand seg med kjekkasen Morten Sundli

Mood Studio var på plass hele helgen og sørget for at alt var på stell med den ellers så usminkede skjønnheten.

Flere bilder av håret vil komme etterhvert.

Les om det nydelige bryllupet og se bilder på bloggen hennes her.

https://www.funkygine.com/2017/07/23/for-en-dag/#comments

Håper alle koser seg i sommersolen ☀️

Ann Beate

Linda Hellstrand

Linda Hellstrand

Hei! Jeg er Linda!

Jeg har drømt om å bli frisør siden barneskolen. Begynte å jobbe i frisørsalong når jeg var 13 år og allerede blitt 20 år i bransjen, 13 år som ferdig utdannet frisør.

Jeg har jobbet som daglig leder i 7 år tidligere og er nå daglig leder på Mood Studio avd Oslo.

Jeg har jobbet med film og TV, musikkvideoer og teater.

Det vil være 10 årsjubileum som stylist på Slottsfjellfestivalen i år, der jeg jobber med norske og internasjonale artister. Har også jobbet som fargeteknikker for Tigi og Fudge og har med dem reist rundt i Norge og holdt kurser. Elsker farge! Gjør alt innen fargedesign, highligts og balayage teknikker, men også stor fan av extentions, fletting, oppsetning til bryllup og fest. 

Trym Marius Oen Jespersen

Trym Marius Oen Jespersen

Hei jeg er Trym! Har 9 års erfaring i bransjen. Har erfaring både som daglig leder og faglig leder. Har jobbet som stylist i det internasjonale teamet Hair Construction, som holder kurs for andre frisører rundt i Europa. Farge er min sterke side, og elsker frihåndsteknikker, som f.eks balayage!

 

Jeg har å en brennende interesse for mote og sminke! Derfor ser ofte hele "bildet" når jeg jobber! Kan gi både tips om farger som kler deg og teknikker som kan brukes!

FullSizeRender.jpg

Grafitti Art

Grafitti Art

Jeg regner med at flere av dere som har vært innom oss har bitt seg merke i grafittikunsten i den (langt over gjennomsnittet) kule salongen vår?

Her har jeg skrevet litt om tanken bak kunsteverket for de av dere som lurer på det.

Jeg tar det på engelsk, ettersom vi garantert har en enorm gruppe fans rundt om fra hele verden 😜

Takker samtidig min gode venn Jimmy Duvall og hans team fra Invictus Tattoo for timesvis med arbeid 😅

IMG_2844.JPG

Mural painted by the crew from our "neighbors" @invictustattoonorway, using mostly acrylics (which takes FOREVER), some markers and a little spraypaint. 76 hours from drawing to last brush stroke!

IMG_2845.JPG

They chose the jellyfish to emulate something that represented our name, MOOD (something that flows and moves), and to recreate the natural flowing motion of hair! The color palette represents the colors we use when coloring hair, but it also works on a separate level, picking up colors from around the room in the salon, like shampoo bottles etc.!

They chose to take a big chance with making something that demands attention and can potentially dominate a whole room with it's presence -just like we do with the hair we color and style!

IMG_2846.JPG

Hva synes dere?? 

Se mer fra Invictus Tattoo her

 https://www.instagram.com/invictustattoonorway/

 

Fotoshoot ✌🏼

Torsdag denne uken hadde vi en diger fotoshoot i forbindelse med åpningen av nye MOODstudio Asker og nye Asker Treningsenter.

For dere som ikke vet det ennå, så har vi faktisk etablert oss midt inne i Norges kuleste, største og mest allsidige treningsenter. 

Fotoshooten hadde da gymbraids ala warrior-styling på agendaen med selvfølgelig amazing hårfarge som alltid 👌🏼

Vi var så heldige å få en stor gjeng tøffe idrettsprofiler med på leken.

Jørgine "Beauty Beast" Vasstrand har skrevet et lite innlegg som dere kan lese her: 

 

https://www.funkygine.com/2017/03/24/aldri-folt-meg-sa-ra/

IMG_2295.JPG

Med oss hadde vi også verdens vakreste (og sterkeste) brannmann/dame Gunn Narten  

 

Litt avslørende at jeg stalker henne på snap 🙈 

Litt avslørende at jeg stalker henne på snap 🙈 

Klart vi også måtte ha med oss Jr. World Champion Powerlifter Erle Engmark.

IMG_2292.JPG

Katarina Sollid strålte som alltid og lot oss leke med sitt sykt lange, flotte hår. 

 

IMG_2269.JPG

Etterhvert som bildene fra fotografen blir klare, vil jeg selvfølgelig legge ut bilder av alle de flotte modellene som var med oss. Gled dere til å se mer av disse

Sander Bratlie, 

Charlotte Karlsen  

Julia Gillros

Charlotte Milene

Nicolay Billaudel

Sykt gøy dag!!  

 

IMG_2294.JPG

https://instagram.com/p/BR_JMyhheGX/

👆🏻 

En liten filmsnutt fra instaprofilen til Gunn Narten 

Vi søker flere medarbeidere!

MOOD studio Asker søker flere medarbeidere med stor lidenskap for faget, spesielt god fargekunnskap, glad i styling, og har sunne verdier.

FullSizeRender.jpg

Avdelingen vår i Asker ligger inne i det nye trendy treningssenteret på Lensmannslia 4 som "alle" trenings-entusiaster snakker om disse dager.

Vi har også lokaler i Oslo hvor vi søker etter  frisører som vil jobbe kveld og helger, men også behandlere som utfører botox og fillers eller negler og vipper. 

Vi har en gode avtaler på lønn og du velger arbeidstiden din selv.  Du vil få inspirerende og støttende kollegaer, spennende kunder, trendy lokaler og glade dager på jobb.

Ta kontakt på Mail eller SMS om interesse.

Ann Beate

ablokenhagen@gmail.com

92259736

Booking klar for Asker-kundene!

Booking-siden for MOOD studio Asker er nå klar! 1.mars åpner vi salongen i samme lokale som Asker Treningssenter. Vi benytter samtidig anledningen til å gjøre en liten make-over på nettsidene samt introdusere vårt nye bookingsystem, Wellbee, som er integrert i nettsidene. 

For Booking i Asker følger du toppmenyen!

MOODstudio + Asker Treningssenter = sant!

Detaljene rundt etableringen i Asker begynner å bli klare. Les mer på Asker Treningssenter sine sider: http://askertreningssenter.no/2017/01/09/mood-studio-kommer-til-asker/

 

IMG_1069.JPG

Vi åpner avdeling i Asker!

1. mars åpner vi MOODstudio avd Asker i ny-oppussede flotte lokaler i Lensmannslia 4 (gamle FMC-bygget). I samme lokale åpner Asker Treningssenter et av Norges største treningssentere med CrossFit, Spa, Kafé m.m. Vi gleder oss til å ta freshe deg opp sammen med Asker Treningssenter! Timebooking blir tilgjengelig senere i januar.