Høstens hårtrender

Er du en av de som ikke klarer å legge fra deg den superenkle messy-bun looken?

Fortvil ikke. Den lever fortsatt, men gjerne i en litt mer «pimpet» look om du vil pynte deg litt ekstra. Det kan være lurt å bruke et teksturgivende produkt i håret, som gjør at det lettere holder seg på plass. Du kan også kreppe håret først for ekstra volum og fylde. Om håret ditt er tungt og glatt, kan du feste en stram hestehale som du senere bruker pekefinger og tommel for å dra ut litt forsiktig i håret for å få en mer rufsete og tilfeldig look. Fest gjerne noen søte spenner i håret for et litt mer pyntet uttrykk. En litt for lang og rufsete pannelugg eller en kortere 90 talls lugg er også i vinden og kan med fordel kombineres her. Ellers er det naturlig krøll og tekstur med dype sidestiller som regjerer trendbildet. 

90-tallet er den store inspirasjonen for tilbehør i håret denne sesongen. Store plastklyper, tynne, glitrende spenner, hårbånd og ikke minst sikksakk-hårbåndene, har alle gjort et comeback.

Fletter forsvinner heller aldri helt fra trendbildet og dukker gjerne opp i nye, kreative varianter hver sesong.

Når det gjelder farger, er det som alltid litt mer pigmenter på høsten i motsetning til vårens og sommerens duse og ofte kaldere nyanser. Det har lenge vært hint av rosa i blonde lokker som har regjert, mens nå beveger vi oss i en litt mørkere nyanse her. Det kalles gjerne #copperrose eller #rosecopper på Instagram. Det er altså en blanding av rosa og kobber, som i sommer var #rosegold #pumkinhair er også noe å kikke litt på om du ønsker litt varme høstfarger i håret

Alle farger fra helt naturlige glansfulle nyanser til varmere brunt vil vi se mye av fremover. De hvite,-sølv nyansene vil vi nok aldri bli helt kvitt, ettersom det er mange blondiner som dessverre lider av «gulangst» Men vi ser en trend av at fler av disse jentene er lei av å bleke ihjel håret sitt for så å konstant erge seg over at de kalde sølv nyansene sklir ut av håret etter kort tid. Husk at det finnes mange nydelige blonde nyanser som ikke trenger å være enten gul eller hvit/ sølv 😉

Når det gjelder crazy colors, ser vi ofte mer utfordrende teknikker og flere farger samtidig for et mer spennende resultat, men helst i duse nyanser som dette.