Høstens trendvisning

Som mange av dere allerede har sett og skjønt, så hadde vi en heidundrande trendvisning og fotoshoot for et par helger siden. Nå har vi endelig fått bildene, og jeg vil gjerne dele noen av de med dere her. Selve visningen og shooten handlet om lanseringen av eksklusive Shu Uemura sine tre nye limited edition produkter og Matrix sin nye kreative fargeserie SoCult. Alle klær er fra den anerkjente High End klesbutikken Qomo som flaks for oss ligger omtrent rett ved siden av salongen vår ❤️💸

Her er bilder fra selve fotoshooten, tatt av Alvin. Swipe for å se flere bilder. Ønsker du å booke ham til oppdrag, kontakt ham via Instagram @4lvin

 

Her er bilder fra afterparty/bakgårdsfest tatt av Hamza. Ønsker du å booke ham til oppdrag, kontakt ham via Instagram @hamzanebolsi