OLAPLEX

HVA ER OLAPLEX?

Vi får ofte spørsmålet; Hva er egentlig Olaplex? Her er det komplette svaret. Informasjon er hentet fra Frends, som leverer Olaplex i Norge. 

Olaplex er et revolusjonerende produkt som inneholder én enkel aktiv ingrediens, Bis-Aminopropyl diglycol dimaleate. Olaplex reparerer, styrker og beskytter håret i forbindelse med kjemiske behandlinger. Olaplex er det eneste produktet i sitt slag med verdensomspennende patenter. Olaplex inneholder hverken silikoner, sulfater, ftalater, DEA eller aldehyder, og har aldri blitt testet på dyr.

HVORDAN FUNGERER DET?
Olaplex virker ved å gjenkoble og reparere disulfidbindingene i hårets indre struktur før, under og etter kjemiske behandlinger. Denne revolusjonerende oppfinnelsen motvirker skadevirkningene som oksidasjonsmiddelet har på disulfidbindingene i håret. Olaplex kobler bindingene før syreatomer rekker å trenge inn i håret. Disulfidbindinger brytes ved kjemiske, termiske og mekaniske behandlinger.

IMG_5313.JPG


KOMPABILITET
Olaplex fungerer på alle hårtyper. Den reparerer og styrker alle hårtyper fordi alt hår er bygget opp av de samme byggesteinene. Olaplex fungerer perfekt med farge-, bleke- og permanentprodukter i alle serier. Olaplex sørger for at håret styrkes og gir bedre holdbarhet ved farging.

HJEMMEBEHANDLINGEN

OLAPLEX No.3 HAIR PERFECTOR

Treatment med Olaplex Bond Building kjemi. Gjenoppretter intern styrke. For alle hårtyper.

Bruk 1 gang i uken, oftere for ekstremt skadet hår. Påfør i vått hår og la virke i 20 minutter. Du trenger ikke vaske håret i forkant med mindre du har produkter i håret som ikke er vannoppløselige. Denne Treatment alene vil ikke gi håret fuktighet/proteiner, da den kun gjenoppretter og styrker indre struktur i håret. Du må bruke tilleggsprodukter for optimal pleie.

IMG_4995.JPG

Skjønner..? 

 

AB.