Vårens hårtrender - Ladies

Hello Ladies!  

Noen som er klare for å pakke ned parkas-hetter, luer og skjerf? Her har dere noen sneakpeaks på hva dere kan smykke det skjønne hodet deres med istedet.

Mange av oss ligger litt i dvale om vinteren, så når våren endelig banker på, er tiden inne for en makeover på manken. Håret blir enten ennå kortere enn hva den skulderlange «lob» stylen var i fjor. Faktisk helt korte pixie cuts ala Twiggy vil komme mer til syne nå. Er du en av de som ikke tørr å klippe deg kort kan du også gå for ekstrem lengde. (Med hjelp av litt hair extensions kanskje) Ariana Grande/Kim Kardashian eller også vår kjære gamle Cher er gode eksempler på dette. Sunt, glansfullt og helt rett, utglattet hår er tilbake for fullt. Glamorøse bølger har tatt noen steg tilbake og den naturlige teksturen tar over.

Og hair acceccories. MASSE hair accessories må til. Under her ser dere en del eksempler på hva som gjelder. Vi ser at de kaldeste fargene fades ut, og varmere toner i både blonde og mørke nyanser titter frem. Pastelfarger i peach, aprikos og orange prøvde seg så vidt i fjor, men kommer enda tydligere frem i år. Også lavender og grå-blå funker for de som ikke tørr tanken på disse varme nyansene. Selv om neon farger er hot i klær, er det forståelig nok de færreste som prøver seg på dette i håret, Men er du en av de vågale, er det faktisk ganske cool med en «hidden panel» effekt som dette feks.

FullSizeRender.jpg
Hailey Bieber i gyllen wob med naturlig tekstur

Hailey Bieber i gyllen wob med naturlig tekstur

Miley Cyrus viser også frem sine gyllende lokker

Miley Cyrus viser også frem sine gyllende lokker

Ruby Rose i en steelblue pastel pixiecut 

Ruby Rose i en steelblue pastel pixiecut 

Hair acceccories tar helt av, og samme med double hairknots

Hair acceccories tar helt av, og samme med double hairknots

Her er en annen nydelig måte å bruke hair accessories til å dekorere håret på 

Her er en annen nydelig måte å bruke hair accessories til å dekorere håret på 

Lange smykker i håret som feks dette ser vi masse av. (Tips til feste; flett en tynn flette og heng smykket øverst for å få godt feste) 

Lange smykker i håret som feks dette ser vi masse av. (Tips til feste; flett en tynn flette og heng smykket øverst for å få godt feste) 

Utglattet hår som også viser frem noen av de hotteste hårspenner for våren.

Utglattet hår som også viser frem noen av de hotteste hårspenner for våren.

Ariana Grande har skapt trenden med den høye laaaange hestehalen. (Tips; fyll på lengden din med Mood Hair Extensions 70 cm)

Ariana Grande har skapt trenden med den høye laaaange hestehalen. (Tips; fyll på lengden din med Mood Hair Extensions 70 cm)

Bob cut i deilig aprikos

Bob cut i deilig aprikos

Wob i strawberry blonde

Wob i strawberry blonde

FullSizeRender.jpg

Peach ombre-balayage

FullSizeRender.jpg

Pumpkin oransje  

Khloe Kardashian i pastel-pink. Husk at så lyse toner må opprettholdes hjemme, ettersom det blir fort vasket ut. Desto lysere farge-desto færre pigmenter-desto kortere varighet. (Om ikke håret ditt er en porøs svamp da..)

Khloe Kardashian i pastel-pink. Husk at så lyse toner må opprettholdes hjemme, ettersom det blir fort vasket ut. Desto lysere farge-desto færre pigmenter-desto kortere varighet. (Om ikke håret ditt er en porøs svamp da..)