Her er litt informasjon om hvordan vi jobber med våre bruder. Bestilling gjøres via booking for den salongen det gjelder.

På selve bryllupsdagen vil det stort sett bli satt av 3 timer til deg som brud, ca 2 timer hår og ca 1 time sminke. Vi serverer enkel snacks og drikke, og det er mulig å skifte i salongen. På prøvetimen vil vi bli enige om du skal komme med nyvasket, tørt hår, eller om vi vasker det i salongen. Stort sett ønsker vi å vaske og preppe det selv men om du har veldig tykt hår så kan det lønne seg å vaske kvelden før for å spare tid på tørkingen.

På prøvetimen vil vi bruke tiden på å bli kjent med håret ditt; hvordan det tar krøll, hvilke produkter som er best egnet, form på hårfeste og anatomi, om vi må bruke løshår for å oppnå resultatet vi ønsker, vurdere type smykker opp mot håret og pynt og slør. Alt dette for å være best mulig forberedt til selve dagen. Vi kommer ikke til å sette opp håret ditt slik det skal være selve dagen men sammen med deg bruke tiden for å definere ønsker og mål. Det er fordi det aldri vil bli helt identisk og fordi et perfekt oppsett vil ta litt lenger tid enn hva vi setter av på prøvetimen (1t). Ønsker du lengre tid til prøvetimen vil det komme et tillegg på 500,- per påbegynte halvtime.

Vi kan også reise til deg på bryllupsdagen om det er ønskelig. Vi tar da 500- ekstra per halvtime reisevei. Les mer om våre behandlinger og priser her!